Zakazivanje tretmana je obavezno

(063) 71 30 456 ponedeljak - petak: 12-19h subota: 12-17h nedelje: neradna

Green Press 8 terapija

Green Press 8 je aparat za medicinsku i kozmetičku limfnu drenažu, sa 2x8 kanala. Daje odlične rezultate kod osnovne anticelulit terapije kao i kod proširenih vena.

Moderan način života ostavlja nam dosta neželjenih efekata na našim telima. Stres, veoma malo ili nimalo fizičke aktivnosti, brza hrana i prekomerna težina - sve ovo utiče na metabolizam i njegovu funkcionalnost. Na žalost, posledice takvog života su vidljive i ponekad bolne:

  • loša cirkulacija - stomak, bedra, bokovi i zadnjica su najčešće pogođena područja,
  • akumulacija metaboličkih otpadaka izaziva proliferaciju vezivnog tkiva,
  • povećanje broja i veličine masnih ćelija,
  • otekle noge,
  • proširene vene.

Najčešće, ove promene u telu dovode do proliferacije vezivnog tkiva, što koži daje izgled "narandžine kore", poznato kao celulit. To je veoma uporan poremećaj kože i iskusni kozmetičari su svesni da je bolje sprečiti nego lečiti. Green Press 8 u jednom aparatu kombinuje oboje - prevenciju i lečenje.

Green Press 8

Green Press 8 je napravljen na principu priručne limfne drenaže. Specijalne nogavice kontroliše mikroprocesor koji pruža izbor preciznih parametara za tretman. Sadrži 7 unapred podešenih programa za optimalnu terapiju celulita. Postoji i 14 dodatnih programa koji se naknadno kreiraju u odnosu na potrebe klijenta. Nogavice se sastoje od predgrada a pritisak predgrada se lako podešava preko kontrolne table.

Osobađanje i kompresija različitih krvnih sudova i limfnih struktura tokom drenaže, odmah rezultira prilivom krvi zajedno sa hranljivim elementima, eliminišući tečnost i metaboličke otpade.

Green Press 8 je savršen alat za tretiranje svih faza celulita. U kombinaciji sa drugim tretmanima (npr. kavitacijom) daje jos impresivniji rezultat.