Zakazivanje tretmana je obavezno

(063) 71 30 456 ponedeljak - petak: 12-19h subota: 12-17h nedelje: neradna

Mikrodermoabrazija

Dijamanstka mikrodermoabrazija - piling dijamantskom glavom!

dermaTronics

Mikrodermoabrazija je neinvazivna, efektna i bezbolna metoda uklanjanja nesavršenosti sa kože. Brojni faktori utiču na različite promene na koži: vremenski i klimatski uslovi, stres, zagađenje... Sve promene se različito tretiraju, u skladu sa tipom kože.
Prvi znaci starenja postaju vidljivi već u 25. godini života, dok od 45. godine koža počinje naglo da stari, postaje opuštenija, sa više bora, ožiljaka itd.

Ovaj klinički metod progresivne abrazije površine kože, koji bi se mogao nazvati i proces kontrolisanog pilinga, može rešiti veliki deo nepravilnosti kože, kao što su: ožiljci, strije, bore, mrlje kao i neželjene promene nastale usled starenja kože.

Šta je mikrodermoabrazija?

U procesu mikrodermoabrazije se uklanja površinski, odumrli sloj kože, koristeći kristale. Tokom tretmana, kristali mehanički uklanjaju površinu kože dok se istovremeno vrši i vakuum masaža. Nakon tretmana, koža ostaje glatka i brzo se poboljšava. Moguća je pojava kratkotrajnog crvenila na tretiranoj koži, međutim, pacijent nakon tretmana može nastaviti sa svojim aktivnostima.

Kako mikrodermoabrazija deluje?

Mikrodermoabrazija deluje na:

  • opuštenu kožu, koja je starenjem izgubila elastičnost,
  • staračke pege,
  • aktivne akne i ožiljke nastale kao posledica akni,
  • sve vrste ožiljaka na licu i telu,
  • strije,
  • dublje i pliće bore i
  • proširene pore.
dermaTronics

Tretman mikrodermoabrazije stimuliše i obnavlja ćelije epiderma, povećava gustinu gornjeg sloja kože, poboljšava lokalnu cirkulaciju u koži, vidljivo smanjuje bore i mrlje itd.

Ovaj tretman nije preporučljiv osobama koje boluju od proširenih vena, bakterijskih infekcija kože, herpesa, zatim osobama koje imaju bolne ožiljke od opekotina, nezarasle ožiljke, bradavice ili autoimune bolesti, kao i osobama sa preosetljivom kožom.