Zakazivanje tretmana je obavezno

(063) 71 30 456 ponedeljak - petak: 12-19h subota: 12-17h nedelje: neradna

Cryo derm exclusive

Cryo derm exclusive za podmlađivanje kože

IskraMedical

Novi inovativni dermoestetski aparat koji spaja nekoliko terapijskih procedura: dijamnstsku mikrodermoabraziju, RTD vakuumsku terapiju, CPT radiofrekvenciju i Cryo terapiju. Tretman za čvrstu, glatku i zategnutu kožu.

Cryo derm exclusive omogućava jednakomjerno dubinsko zagrijavanje dermisa, subkutisa i pripadnog tkiva bez boli. Jako važno je da je temperatura u dubinskim slojevima viša od temperature na površini kože. Površinsko hlađenje nije potrebno.

Koristi se za uklanjanje bora, povećanje tonusa kože, smanjivanje masnih naslaga i celulita.

Tretman za lice počinje mikrodermoabrazijom i radialno endodermnom terapijom. Dubinski slojevi kože se tada zagrijavaju, a proces završavamo hlađenjem.

Tretman za tijelo počinjemo sa radialno endodermnom terapijom (RDT®) koja osigurava dobru limfu i mikrocirkulaciju. Nastavljamo sa CPTechnology™ i završavamo dubinskim hlađenjem (cryo).

Rezultati su vidljivi nakon prve terapije. Aparat ima širok izbor aplikatora različitih veličina koji omogućavaju iznimne rezultate na licu i tijelu.

Dijamantska mikrodermoabrazija osigurava jednostavno i kontrolisano uklanjanje površinskih delova kože. Stimuliše kolagen i podstiče stvaranje novih stanica u osnovnom (najdubljem) sloju epidermisa. Dijamantni set se koristi za uklanjanje nepravilnosti kože poput oštećenja od sunca, ožiljaka od akni, proširene pore, bore i sitne pigmentne nepravilnosti.

Vakuum terapija značajno povećava propustnost kapilara, što povećava unos prirodnih hranjivih materija, kiseonika, oligo elemenata i enzima. Poboljšava se hidratacija ekstracelularnog matriksa koji vodi do aktivacije fibroblasta i rasta novih stanica. Popravlja se struktura kolagenskih i elastičnih vlakana kao i tonus mišića lica. Nakon terapije koža je glatka, tonirana i čvršća.

Radio talasna terapija deluje stvarajući visoko frekventno električno polje između aplikatora i referentne elektrode. Obe elektrode su odvojene. Elektroni unutar molekula deluju pod uticajem električnog polja, tako da ih podstiču da se okreću oko ekvilibriuma. Trenje nastalo kretanjem molekula stvara toplinu za terapiju. Ubrzava se metabolizam, povećava mišićni tonus, rasteže tkivo i aktiviraju fibroblasti a takođe se formira novi kolagen.

Hlađenje deluje na biohemijske i fizičko-hemijske procese na taj način da ih prvo smanji, pa naglo poveća. Stanične membrane postanu propusne nakon čega se povećava difuzija. Hlađenje tkiva povećava broj neurotransmitora koji značajno ubrzavaju metabolizam i sve stanične procese. Cryo terapija predstavlja ekstremno inovativnu terapiju koja postaje efikasnija u kombinaciji sa drugim metodama (dijamantna mikrodermoabrazija, vakuum terapija i radio talasna terapija). Uklanjanje bora, toniranje kože, uklanjanje masnih naslaga i oblikovanje tela su prednosti proizašle iz kombinacije ovih metoda.