Zakazivanje tretmana je obavezno

(063) 71 30 456 ponedeljak - petak: 12-19h subota: 12-17h nedelje: neradna

Ultrazvučna kavitacija

Bezbolno i trajno odstranjuje neželjene naslage masnog tkiva

BeautyTek AVITA

BeautyTek AVITA tretira LOKALNE masne naslage, kao i one koje su otporne na dijetu tj. koje se ne mogu odstraniti bavljenjem sportom ili korigovanjem načina ishrane.

Naglašavamo da je ovo tretman na koji podjednako dobro reaguju i žene i muškarci a najprikladniji delovi tela za tretiranje su: stomak, butine, bokovi (tzv. jahaće sedlo), nadlaktice... U zavisnosti od reakcije tela na tretman, gubitak od nekoliko centimetara u obimu vidljiv je već nakon prvog tretmana, a prosečan gubitak u lokalnom obimu iznosi od 6 do 10 centimetara. Praktične aplikacije pokazale su da je u proseku dovoljno između 4 do najviše 6 tretmana da bi se postigli željeni rezultati. Želimo još jednom da naglasimo da se radi o trajnom gubitku i RAZGRADNJI MASNIH ĆELIJA!

Neinvazivan tretman bez problema

Na početku tretmana obeležavaju se i fotografišu oni delovi tela koji će se tretirati, kako bi se ti snimci mogli uporediti sa onima posle tretmana. Na taj način najbolje se mogu videti postignuti rezultati. Da bi se zabeležilo pravo stanje organizma pre prvog tretmana, uz pomoć INTEGRISANOG SISTEMA ZA ANALIZU TELA (body analizator) prikupljaju se dodatni podaci o procentu masti, vode, mišićnoj masi kao i telesnim tečnostima.

Regije koje se mogu tretirati

"Regije koje se mogu tretirati"

Pokretima preko obeleženih delova tela uz pomoć titanijumske ultrazvučne glave dolazi se do stvarnog oblikovanja tela. Višak masnih naslaga postepeno nestaje, a klijent dolazi do željene figure. Zato ovaj proces i nazivamo "formiranje i oblikovanje tela". Po završetku tretmana rezultati se ponovo fotografišu, a ukoliko je potrebno, zakazuje se dodatni tretman. Klijent može odmah nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima. Tretman sa BeautTek AVITA aparatom je brz, neinvazivan i bezbolan.

Svaki tretman u proseku traje oko sat vremena a sve zavisi od veličine tretirane površine.

Tretman kavitacije

"Tretman kavitacije"

Kombinacije koje uvećavaju efekte

BeautyTek AVITA predstavlja idealnu pomoć plastičnim hirurzima prilikom liposukcije. Sa svakim pokretom, BeautyTek AVITA pretvara čvrste masne ćelije u tečne a time omogućava njihovo lakše izbacivanje iz organizma. Primenom BeautyTek AVITA tretmana postoperativne modrice, otoci i bolovi značajno su umanjeni, a proces oporavka ubrzan. BeautyTek AVITA je idealan aparat za postizanje savršenih estetskih rezultata - BEZ NEŽELJENIH EFEKATA. U kombinaciji sa limfnom drenažom (LPG aparatom, ručnom masažom, FitVibe mašinom...) efekti kavitacije još više se povećavaju a rezultati poboljšavaju.

Pricipi rada i razgradnja masnih ćelija

Jedinstvena TFR metoda BeautyTek AVITA omogućava SELEKTIVNO otklanjanje neželjenih masnih naslaga. Naglašavamo selektivno, jer ultrazvučna glava (transduser) selektivno bira i uništava SAMO MASNE ĆELIJE na dubini od 15 do 20mm, ostavljajući okolno tkivo (kožu, krvne sudove, nerve i vezivno tkivo...) NETAKNUTO.

BeautyTek AVITA aparat radi na principu istovremenog kombinovanja multifrekventnog (višetalasnog) i pulsnog ultrazvuka. Kao rezultat dobijamo nefokusiranu ultrazvučnu energiju isporučenu na željenu dubinu. Pulsni, akustični ultrazvučni talasi pretvaraju se u kontrolisanu snagu koja svojom vibracijom MEHANIČKI (NE toplotno i NE hemijski) RAZGRAĐUJE masne ćelije. Histološkim testiranjem dokazano je da su masne ćelije uništene dok je okolno tkiva ostalo NETAKNUTO.

Tokom tretmana stvara se kavitacioni zvuk koji u masnim ćelijama formira mikrovezikule (vazdušne balončiće), veličine nekoliko hiljaditih delova milimetra, koji svojim pucanjem dovode do pucanja membrane masne ćelije i njene razgradnje. Rezultat toga je oslobađanje masnog tkiva iz ćelije. Uz pomoć limfne cirkulacije, te masti se delimično izbacuju iz organizma a delimično koriste kao energija u svakodnevnim metaboličnim procesima. Razgrađene masne ćelije se takođe prirodnim procesima i cirkulacijom ubrzo izbacuju iz organizma. Limfna drenaža, unos tečnosti kao i regularna fizička aktivnost, ubrzavaju proces sagorevanja oslobođenih masti a time dovode do bržih i još vidljivijih rezultata.

Najvažnije prednosti tretmana:

 • medicinski i dermatološki ispitan
 • efektivan, sa trajnim odstranjivanjem masnih ćelija
 • integrisani sistem analize tela
 • momentalno vidljivi i merljivi rezultati uspešnosti tretmana
 • neinvazivan
 • bez gubljenja vremena za oporavak
 • povratak svakodnevnimaktivnostima odmah nakon tretmana
 • bez anestezije i bez bola
 • bez hospitalizacije
 • bez infekcije i alergije
 • bez lekova

Fiziološke beneficije tretmana

Uz pomoć TFR-a (stabilna kavitacija) postižu se sledeći termo-mehanički efekti:

 • ADIPOCYTOLYSIS - razgradnja masnih ćelija
 • LIPOLYSIS - odvajanje i rastvaranje masti
 • MONOMERIZACIJA TRIGLICERIDA - smanjenje masnih elemenata
 • poboljšanje kvaliteta protoka i cirkulacije tkiva